Architectuurfotografie - CERA hoofdkantoor - Leuven

Architectuur- en interieurfotografie van het nieuwe hoofdkantoor van CERA te Leuven.

Dit project, dat Paul Robbrecht (Robbrecht & Daen) beschrijft als een stad in de stad, omvat de renovatie van 2 historische panden en nieuwbouwkantoren in het hart van de binnenstad, vlak over het Stadhuis. Oud en nieuw worden hier verweven tot in de kleinste details.

Om alles zorgvuldig te fotograferen trokken we twee dagen uit waarop pakweg 10.000 m2 kantoren, vergaderzalen, trappenhallen, en kluizen werd verkend. Het resultaat is door Propaganda verwerkt in een catalogus die in 60 pagina’s en ruim 50 beelden de geschiedenis van de gebouwen illustreert.

Bekijk hier meer architectuurfotografie.

Bekijk hier meer interieurfotografie.

Powered by Propaganda

Powered by Propaganda