HOE WERKT HET? / AFWERKING / HUURFORMULES / OVER MIJ / INTERESSE? [ AANKOOP ]

Verhuur.

Zoekt u een oplossing voor die kale muur of verandert u graag van decor? Vanaf €5 per maand kunnen mijn foto's aan uw muur. Heeft u een aantal favorieten? ...Dan kan u om de drie maanden wisselen. Wie een aankoop overweegt, of graag voor een langere periode huurt, kan met de 'Investor' formule zelfs sparen voor een collector's item. Zo kan u rustig overwegen welk kunstwerk het best in uw interieur past.

Waarom?

Als bedrijfsfotograaf zie ik ze maar al te vaak... saaie, kale kantoorruimtes. Een foto tegen de muur kan al wonderen doen! Sereen werk in de vergaderruimte, of een dynamisch beeld in de trappenhal, de ruimte krijgt meteen een face-lift. Kunst huren is uiteraard ook fiscaal aftrekbaar.

Waarom dan bij mij uitlenen?

U kan zelf het formaat kiezen van de foto('s) die u leuk vindt. De huurprijzen zijn zo voordelig omdat u geen unieke stukken huurt. De formules zijn gebaseerd op het formaat van de werken, dus bij een wissel blijft het tarief ongewijzigd. En wie fan is van mijn werk kan op deze mannier rechtsreeks z'n steun betuigen. Daarom dat ik de huurformules 'Sponsor' en 'Investor' doopte. 

 

● kies uit 2 formaten

wissel elke 3 maanden

voordelige tarieven

spaar voor een collector's item


 

Zo werkt het...

1) KIES EEN FOTO

In de online catalogus vindt u alle werken. Kom gerust later nog eens terug, de catalogus wordt verder aangevuld.

2) KIES HET FORMAAT

Met een foto van 50x70cm of 70x100cm vindt u voor elke vrije plek een gepaste oplossing.

3) KIES JE FORMULE

Ben jij een 'Sponsor' of 'Investor'? Huren kan met 2 verschillende formules vanaf 1 jaar.

Afwerking

De beelden worden in een professioneel fotolabo geprint op gallery photo paper en afgewerkt op Dibond. Achteraan worden aluminium ophang-profielen voorzien. Deze afwerking komt met zijn strakke look in elk interieur tot z'n recht. Het beeld wordt mat gelamineerd voor extra bescherming tegen krassen en uv-licht.

Dibond is een zeer duurzame samenstelling van een laag polyethyleen tussen 2 platen aluminium. Profielen aan de achterzijde maken het ophangen zeer eenvoudig maar zorgen ook voor extra stevigheid.

Collector's Item

Na elke termijn kunt u als 'Investor' het gespaarde budget gebruiken voor de aankoop van een collector's item.

Van alle foto's zijn slechts 7 stuks op Diasec beschikbaar als collector's item. Uw foto wordt genummerd en voorzien van een echtheidscertificaat.

De Diasec® uitvoering is het neusje van de zalm. Met een gepatenteerd chemisch proces wordt de foto tussen 2 lagen acryl glas gefixeerd. Door de andere lichtbreking van het acryl is de foto scherper, de kleuren zijn levendiger én uw print is levenslang beschermd tegen uv-licht. 

Huurformules

Prijslijst SPONSOR Duo.jpg

'Sponsor'

● Kiest u voor de 'Sponsor' formule, dan huurt u 1 jaar uw favoriete foto('s) voor nog geen €9 per maand (50x70cm).

● Om de 3 maanden kunt u een ander werk van hetzelfde formaat kiezen en na elke termijn kan u de formule wijzigen of stopzetten.

● Als huurder heeft u een on-line profiel met alle details van uw abonnement, een overzicht van de formules en uw facturen.

Prijslijst INVESTOR Duo.jpg

'Investor'

● Met deze formule heeft u dezelfde voordelen als een sponsor maar u betaalt minder huur én spaart 70% van de totaalprijs op. 

● Het gespaarde bedrag kan na de termijn van uw formule gebruikt worden voor de aankoop van een collector's item.

● Voor een foto van 50x70cm betaalt u dan slechts €5/maand terwijl u elk jaar €140 opzij zet voor een latere aankoop.

Opties

Kunst aan huis laten leveren

Levering/ophalen:

Provincie Antwerpen: €25

● Binnen Vlaanderen: €50.

Kunst in huis laten plaatsen

Plaatsing:

● €15/foto

● Railsysteem aan plafond op aanvraag.

Kunst in huis wisselen

Wissel:

excl. levering: €15

● incl. levering: €30

● vanaf 5 foto's: €60


Alle prijzen zijn excl. BTW.

Terug naar boven

Zelfportret 108.jpg

Over mij

Mijn eigen visie in een 'magische' vloeistof op papier zien verschijnen was de oorsprong van mijn liefde voor de kunst. Ik was 12, fotografie was een keuzevak van 2 uurtjes per week, maar ik kon mijn dromen plots vastleggen.

Wie even door mijn werk gaat ziet dat ik overal inspiratie haal, maar dat er een uniforme 'zen' in mijn beelden heerst. Opgegroeid in een grootstad, omgeven door verschillende impulsen, compenseer ik het vluchtige leven met beelden die rust uitstralen. Mijn licht is mijn signatuur, mijn saus als u wil.

Interesse?

+32/494 774 665

info@simonvanranst.com

Bel gerust even voor meer informatie, of vul het formulier in om gecontacteerd te worden. (Wij respecteren uw privacy)

Naam *
Naam