FOTO'S GRATIS WEBSITE -  ALBUM - VIDEO - OVER MIJ - CONTACT

Huwelijk

Al ligt mijn professionele focus niet op huwelijken, toch kan ik het niet laten om occasioneel een wildvreemd familiefeest onveilig te maken. Elke dag is anders, dus maak ik graag een offerte op maat. Vul gewoon even het formulier onderaan deze pagina in.

Gratis persoonlijke website

Heeft U ook graag al uw beeldmateriaal samen op één platform, overal beschikbaar voor u, in hoge kwaliteit?

Met deze responsive website kan u overal uitpakken met uw mooiste herinneringen. Uw slideshow en foto's worden overzichtelijk weergegeven. De afbeeldingen passen zich automatisch aan het scherm van uw apparaat aan. Toont u de site op uw smartphone, tablet, of smart tv? Overal kan u, zonder moeite, uw foto's in schermvullende weergave tonen.

Uw site blijft tot 6 maanden na publicatie actief.

Klik op de afbeelding om een vollediger beeld te krijgen.

Video slideshow

Herbeleef de mooiste momenten van jullie dag met een montage van foto's en videobeelden. 

Heeft u wel interesse in een videoreportage maar misschien niet het budget voor een videograaf? Met deze optie bied ik een leuk alternatief voor wie toch een dynamische herinnering wil.

Over mij

Mijn eigen visie in een 'magische' vloeistof op papier zien verschijnen was de oorsprong van mijn liefde voor de kunst. Ik was 12, fotografie was een keuzevak van 2 uurtjes per week, maar Ik kon mijn dromen plots vastleggen.

Wie even door mijn werk gaat ziet dat ik overal inspiratie haal, maar dat er een uniforme 'zen' in mijn beelden heerst. Opgegroeid in een grootstad, omgeven door verschillende impulsen, compenseer ik het vluchtige leven met beelden die rust uitstralen. Mijn licht is mijn signatuur, mijn saus als u wil.

Vraag hier uw persoonlijke offerte aan.

(Ik respecteer uw privacy)

Geef een uitgebreide beschrijving van uw trouwdag.