Lichte kamer in unieke loft op het Zuid te huur.


De loft

In een oud stapelhuis van De Rode Pelikaan straalt deze lichte loft een uniek karakter uit. De gevel komt uit op een binnenplaats die met een poort van de straat is afgesloten. Straatlawaai hoor je hier nauwelijks

Binnenin is alle industriële charme van vroeger bewaard gebleven. Door een brede houten schuifdeur kom je op de tweede verdieping via mijn studio de loft binnen. De plafonds van 3,5m hoog en de grote ramen brengen veel zonlicht binnen.

De grote gemeenschappelijke ruimte (55m2) met originele planken vloer is dé eyecatcher van het pand. Ze is opgedeeld in een ruime zithoek met home entertainment mogelijkheden en AirPlay; een keuken met afwasmachine, gasvuur, ijskast/diepvriezer en oven; en een eetruimte. De gemeenschappelijke badkamer is zeer compact, maar voorzien van een ligbad. In de bergruimte staan een was- en droogmachine ter beschikking.

De lichte kamer van 18m2 achteraan de loft is eveneens een oase van rust. Ze is verbonden met de opbergruimte, dus die kan je eventueel als dressing gebruiken. Je huurt de kamer ongemeubeld.

Kijk onderaan de pagina voor meer foto's.


De ligging

Gelegen nabij het nieuwe justitiepaleis. Vlotte verbindingen met snelwegen en veel openbaar vervoer. Binnen een straal van 3km bereik je stations Centraal, Berchem en Zuid.

Veel buurtwinkeltjes die op zondag open zijn, café's, restaurants, nachtwinkels. Je moet hier nooit ver lopen. Een bewonerskaart voor parkeren in zone 8 kan aangevraagd worden.

 

De bewoners

 

Als fotograaf zit ik ongeveer 80% van de tijd voor m'n scherm. Ik ben dus vaak thuis overdag, samen met mijn überschattige kat Meneurtje Veureld. Als ze je leert kennen, geeft ze zich volledig over. Ik doe meestal ook niet moeilijk, én ik laat veel minder haar achter...

De loft heeft een open indeling dus we zullen elkaar regelmatig tegenkomen, maar verder zijn er geen dagelijkse gemeenschappelijke verwachtingen...

Ik zoek een ordelijke huisgenoot die ten laatste in oktober voor een lange periode kan intrekken.

Liefst iemand van tussen de 25 en 35 jaar, 

Nieuwe huisdieren kan ik helaas niet toelaten.

 

De foto's


De prijs

€560/maand

De prijs omvat huur en gem. kosten, water, gas, elektriciteit, brandverzekering, verplicht onderhoud boiler en gebruik van internet via wifi (of kabel in de kamer).

Voor het aanpassen van het huurcontract rekent de vastgoedmakelaar eenmalig dossierkosten aan @ €150.


Interesse?

Bel gerust even om een afspraak te maken 0494774665, of stuur hieronder een mailtje...