En de winnaar is...

Onder het motto: wat je zelf doet, doe je meestal beter, laat Unizo dit jaar Belgische ontwerpers hét relatiegeschenk van het jaar fabriceren. Met veel media aandacht en Koninklijk bezoek werd de tricolor houten touch pen van AB Wooddesign als winnaar verkozen. 

Unizo geschenk 053 (15-01-09) copy.jpg
Unizo geschenk 064 (15-01-09) copy.jpg

Ik kon al eerder kennis maken met de kandidaten, want ik mocht een selectie van de 10 beste geschenken fotograferen. Hieronder ziet u alle inzendingen.

Meer info over het gadget en relatiegeschenk van het jaar in de Vlaamse pers: 

GVA   WTV   Nieuwsblad   Unizo

 

Stavros Sisters

Ze zijn met drie en kregen de stiel met de paplepel mee. Voor hun eerste eigen juweel collectie mocht ik de packshots maken. Hier krijgt u al een voorsmaakje van de ringen, de volledige collectie met halskettingen en oorbellen kan je bewonderen op hun site. 

Credits voor de fashion beelden van Stavros Sisters gaan naar mijn collega's bij Iso800.

De videomaker

'De Makers' is een campagne van Unizo waarbij verschillende bv's een Belgische ondernemer in de spotlights zetten. Voor Hilko's custom build guitars laten ze Sarah Bettens aan het woord. Ik mocht haar reactie vastleggen, dit keer dus met bewegend beeld...  

Bekijk ook de volledige video van mijn collega's van Iso800.

Makers met passie verdienen een podium. Met www.makers.be krijgen ze er nu een. Zo ook Hilko Nackaerts, luthier (maker van snaarinstrumenten) van beroep en de vaste gitaarleverancier van topartiesten als K's Choice, Triggerfinger en Simple Minds. Chapeau Hilko. Ben of ken jij ook een maker? Toon het op www.makers.be. Maker van de video: Jonathan Debeer (www.iso800.be) Maker van de muziek: Kasper Vandeputte

Blijde intrede.

Binnenkort vallen ze weer alle scholen, jeugdbewegingen en bedrijven binnen. De Sint met zijn (al dan niet politiek incorrecte) vrienden. Afgelopen weekend stond Antwerpen al in rep en roer voor hun blijde intrede. Ketnet en het jonge publiek laten al de commotie duidelijk achter zich en ontvangen dit jaar weer een boot vol traditionele zwarte pieten.

Krijg ik u ook in een nostalgische bui?

Met dank aan De Morgen City

Wil u ook graag foto's van uw Sinterklaasfeest of -event? 

Mijn foto's aan uw muur.

Groot nieuws! 

Hier hebben mijn fans ongetwijfeld lang op moeten wachten maar nu kan het. Er staat een selectie van mijn beelden te koop waarvan ik denk dat ze goed tegen jullie muur zouden passen. Ik bied verschillende afwerkingen en formaten aan, om voor elk interieur een passende oplossing te vinden.

Nog beter nieuws voor de verzamelaar: de prints op Diasec® zijn als collector's items beperkt in oplages van 7 stuks.

Kijk gerust eens rond. Op de introductie-pagina kan u meer lezen over de materialen; het aanbod kan u ontdekken bij kleur en zwart-wit.

Betalen kan voorlopig enkel met een kredietkaart maar laat gerust via het offerte-formulier op de contact pagina weten in welke foto u geïnteresseerd bent.

En het beste nieuws: voor de lancering van de Shop krijgen de eerste 20 kopers 20% korting op de volledige bestelling! Geef voor u betaalt onderstaande coupon code op.

coupon code: eerste 20

Hieronder een greep uit het aanbod.

Midzomernachtsdroom

Kim & Edwin

Hun droom in het Ravenhof was onvergetelijk. Een ceremonie bij kaarslicht aan het water, het kasteel op de achtergrond, theater, songteksten, een roeibootje, veel liede én vuurwerk. Te veel mooie details om op te noemen. Even magisch sloten ze hun feest af op 'Closing Time', akoestisch gebracht door Farid Zahnoun. Echt adembenemend.

Bij deze geef ik graag korting aan het volgende koppel dat een nog mooier feest op poten kan zetten :)

Klik op de foto's voor een schermvullende weergave, of bekijk alle huwelijksfoto's.

Ongegeneerde kunst.

Al zeven jaar is de Verbeke foundation één van de grootste privé-initiatieven voor hedendaagse kunst in Europa. De 12 hectare natuur en 20.000m2 overdekte ruimten nodigen uit om op een mooie lentedag verloren te lopen in een kunstcollectie die zonder allures in het rond gestrooid lijkt te zijn. Voor mij een uitgelezen moment om de LensBaby (lees: nieuw speelgoed) uit te testen...

Dagje opera

De Oira tool, van het Europese agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk, laat professionelen toe om de gevaren en voorschriften op de werkvloer door te nemen. Het luik voor reizende gezelschappen mag ik van foto's voorzien.

In de Antwerpse opera, waar de voorbereiding voor 'Lady Macbeth' volop aan de gang was, konden we alle gevaren mooi op een rijtje zetten. Van 18 meter boven de scène tot 4 meter eronder, alle risico's zijn vastgelegd om potentiële incidenten te voorkomen.