HOE WERKT HET? / MATERIALEN / PRIJZEN / PRAKTISCH / CADEAUCHEQUE OVER MIJ [ VERHUUR ]

Aankoop.

Bij de aankoop van een kunstwerk kunt u kiezen tussen verschillende afmetingen en dragers voor de print. De beelden worden in een professioneel fotolabo geprint, gelamineerd, op een stevige ondergrond gefixeerd, en van ophangsystemen voorzien. Ze kunnen dus meteen aan de muur of u kan ze later makkelijk inkaderen. Voorlopig zijn de verschillende materialen enkel in Antwerpen met eigen ogen te bewonderen, maar kom bij 'afwerking' al meer te weten over Hout, Dibond (aluminium) en Diasec (plexi)...

 

● 3 verschillende afwerkingen

● 4 verschillende formaten

 voor elk interieur een oplossing

 meteen klaar voor aan uw muur


 

Zo werkt het...

1) KIES EEN FOTO

In de online catalogus vindt u alle beschikbare beelden. Kom gerust later nog eens terug, de catalogus wordt verder aangevuld.

Icon DRAGER 2.jpg

2) KIES DE AFWERKING

Bij een aankoop kunt u kiezen tussen 3 verschillende dragers. De afwerking in Diasec (acryl) is beperkt in oplages van 7 stuks.

Afmetingen moderne kunst fotografie aankopen

3) KIES HET FORMAAT

Met 4 opties van formaat vindt u voor elke vrije plek in het interieur een gepaste oplossing.

HOUT

(vanaf €139 excl. btw)

De eigentijdse look van deze multiplex drager komt in elk interieur tot zijn recht. De lambda print op gallery photo paper wordt gelamineerd met een matte uv-filter. Achteraan zijn groeven voorzien waaraan je de foto makkelijk kan ophangen. Multiplex is een duurzaam maar natuurlijk materiaal. Om vervorming uit te sluiten wordt deze afwerking aangeboden tot 50x70cm.

DIBOND

(vanaf €198 excl. btw)

Een strakke afwerking, ook op groot formaat. Dibond is een zeer duurzame samenstelling van een harde laag polyethyleen tussen 2 aluminium platen. Profielen aan de achterzijde maken het ophangen zeer eenvoudig maar zorgen ook voor extra stevigheid. De print op gallery photo paper wordt mat gelamineerd voor extra bescherming tegen krassen en uv-licht. Deze afwerking is ook te huur!

DIASEC®

Collector's item

(vanaf €550 excl. btw)

Dit is het neusje van de zalm. Met een gepatenteerd chemisch proces wordt de foto tussen 2 lagen acryl glas gefixeerd. Door de andere lichtbreking van het acryl is de foto scherper, de kleuren zijn levendiger én uw print is levenslang beschermd tegen uv-licht. Diasec wordt in glanzende afwerking aangeboden, eveneens met aluminium ophang-profielen. 

 

COLLECTOR'S ITEM

Foto's op Diasec worden beperkt aangeboden in oplages van 7 stuks. Uw foto wordt genummerd en voorzien van een echtheidscertificaat.


 

Afmetingen en prijzen

Foto's met afwijkende verhoudingen hebben alternatieve formaten in functie van de prijslijst. 

Terug naar boven

Praktisch

  • Alle foto's vindt u terug in de online catalogus. Het zoekresultaat kan naar wens gefilterd worden.

  • Selecteer een foto, het gewenste formaat en de afwerking.

  • De prijs verschijnt automatisch bovenaan als alle opties aangeduid zijn.

  • Bij het betalen kunt u kiezen of u de foto wil ophalen in Antwerpen of op afspraak laten leveren.

  • Eén van mijn kunstwerken aanschaffen is het mooiste compliment dat u kan geven, én u investeert in mijn toekomst. Ik controleer alle foto's met grote zorg om de hoogste kwaliteit te garanderen. Bovendien wordt uw foto op bestelling afgewerkt. Een foto in productie kan ik dus niet meer annuleren of terugnemen.

Betaling

Bestelt u via de online winkel, dan rekent u af met uw kredietkaart. Onderaan staat een overzicht van de aanvaarde betaalkaarten. Bestellingen via het bestelformulier of na een persoonlijk gesprek kunnen contant of per overschrijving betaald worden.

Levering

Momenteel is dit nog een kleinschalig project. U kan de foto('s) komen ophalen in Antwerpen, of laten leveren op afspraak (binnen prov. Antwerpen: €15, België: €30). De levertijd kan variëren van 1 tot 2 weken, afhankelijk van uw bestelling.

Plaatsing

Bij levering kunt u kiezen om het werk meteen te laten plaatsen (€15/foto). Collector's items en werken vanaf 70x100cm worden gratis geplaatst bij levering (tot 5 foto's).

kredietkaarten voor verhuur on-line winkel

Alle prijzen zijn excl. BTW.

Terug naar boven

Een foto cadeau doen?

Het is niet altijd makkelijk in te schatten wat een ander mooi vindt. Met een cadeaucheque geef je toch een persoonlijk geschenk. Kies het formaat en de afwerking of formule voor jouw budget en laat de zoektocht naar hét perfecte beeld aan de gelukkige.

Klik op het geschenk om te bestellen. Na ontvangst van de betaling wordt je cheque klaargemaakt voor verzending.

Cadeaucheques blijven 1 jaar geldig.

Zelfportret 108 breed.jpg

Over mij

Mijn eigen visie in een 'magische' vloeistof op papier zien verschijnen was de oorsprong van mijn liefde voor de kunst. Ik was 12, fotografie was een keuzevak van 2 uurtjes per week, maar ik kon mijn dromen plots vastleggen.

Wie even door mijn werk gaat ziet dat ik overal inspiratie haal, maar dat er een uniforme 'zen' in mijn beelden heerst. Opgegroeid in een grootstad, omgeven door verschillende impulsen, compenseer ik het vluchtige leven met beelden die rust uitstralen. Mijn licht is mijn signatuur, mijn saus als u wil.